1 av 2
Omkring 150 personer köade på tisdagmorgonen efter biljetter till sommarens stormatch. Foto: Hanna Sandgren/SR
2 av 2
Foto: Laurent Cipriani/Scanpix

Hundratals köade för Zlatan-biljetter

"En livsdröm att se Real"
1:18 min

Nu har biljetterna till sommarens stormatch mellan Paris Saint-Germain och Real Madrid släppts. Hundratals köade redan tidigt i morse för att få biljetter.

– Jag har hejat på dem sedan jag var sex år, så det är en livsdröm, säger Ibrahim Kryezio som köat sedan klockan sex på tisdagsmorgonen.

Biljettsläppet inför stormatchen mellan Zlatan Ibrahimovics Paris Saint-Germain och Real Madrid på Ullevi i juli ställde till med oreda redan innan försäljningen vid Scandinavium startat.

Polisen fick ett samtal tidigt på tisdagsmorgonen från en intilliggande hamburgerrestaurang, där personal upplevde att ett stort antal ungdomar skapade oreda.

En vakt fick sättas ut för att undvika fler oroligheter. Vid halv tio-tiden stod och satt omkring 150 personer i kön till biljettsläppet. Vissa av dem hade köat i över ett dygn. Vid den tiden var stämningen i kön lugn.

Västekot
vastekot@sverigesradio.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".