Kanalhuset Göteborg. Foto: Johanna Storm / Sveriges Radio

Välkommen till Kanalhuset i Göteborg!

Söndagen den 5 maj öppnar Sveriges Radio och Sveriges Television upp portarna till Kanalhuset vid Lundbystrand i Göteborg. Ni är välkomna mellan klockan 10 och 14.

Se vad vi gör, hur vi gör det och var vi gör det. Mingla med kända och okända radio- och TV-medarbetare. Snacka fredagsflirt med medarbetare på Christer i P3 och satir med Erik Blix. Möt Hasse Andersson, Anna Mannheimer, Tomas Tengby och P4 Göteborgs publikredaktör Peo Wenander.

Diskutera nyheter med Västekot. P4 Göteborg sänder nyheter varje timme och trafikredaktionen finns naturligtvis på plats.

Kanalhuset ligger på Pumpgatan 2. Vi rekommenderar att man i första hand tar sig hit med kollektivtrafiken. Extrabussar är insatta på linje 16 och går mellan Eketrägatan – Nordstan samt Nordstan – Eketrägatan. För mer information om olika resmöjligheter seoch realtidsskyltar.

Det kommer att finnas försäljning av lättare förtäring. Försäljningen sker på tre olika platser. Tänk på att ta med kontanter om ni vill köpa något, vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot kortbetalning.

Räkna med att det kan bildas kö och att det kan ta en stund innan man kommer in.

Än en gång – hjärtligt välkomna!

Sveriges Radio Göteborg

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista