Polisen har spärrat av ett område utanför Trollhättan. Foto: Claus Gertsen/Scanpix
Trollhättefallet

Polisen: "En brand som inte är normal"

0:54 min

Tre polisbilar befinner sig vid skogarna utanför Trollhättan när P4 Väst är på plats. Då inkluderas länskriminalens Thord Haraldsson. Han säger till P4 Väst att man fått in tips som man tyckte var så pass intressanta att de ville göra en teknisk undersökning på platsen.

Polisen finner platsen intressant för att det ska röra sig om rester från en brand i ett skogsparti. En brand som man inte bedömer som normal. Även sökhundar finns på plats och man väntar på tekniker från Göteborg att anlända.

Strax efter nio spärrade polisen av ett område utanför Trollhättan. Det bekräftar Thord Haraldsson för P4 Väst. Det ska ha igår ha kommit ett flertal tips och det handlar om rester efter en brand som upptäckts. Kenneth Edström på Missing People bekräftar också att man lämnat in saker till polisen efter sin senaste sökning. Om plaggen kan knytas till det här fallet är fortfarande inte klart.

En av hundarna har markerat tidigare idag, länskriminalens Thord Haraldsson kollade då upp spåret men då var det polisen själva som hade lämnat spår.

Man söker även på ett ställe där det tidigare har brunnit. Tekniker är på plats och polisen ska också få upp en helikopter i luften för att fota av området.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista