Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Julskinka och grishuvud
1 av 3
Julskinkan - ett måste på julbordet, eller? Foto: Hasse Andersson /P4 Göteborg
Gustav Trägårdh och Ulf Wagner
2 av 3
Köksmästare Gustav Trägårdh och krögare Ulf Wagner. Foto: Hasse Andersson /P4 Göteborg
Julbord
3 av 3
Julens läckerheter på rad. Foto: Hasse Andersson /P4 Göteborg

Trägårdhstips för julbordet

"Frosseri är inte längre en synd"
6:17 min

Köksmästaren Gustav Trägårdh och krögaren Ulf Wagner avslöjar sina favoriter på julbordet. I slutet av klippet delar dom med sig av några recept. 

Hasse Andersson hälsar på Sjömagasinets mästerkockar och pratar julbord. Dopp i grytan, julskinka och vörtbröd är mat som Gustav Trägårdh och Ulf Wagner gärna vill ha på julbordet.  Ål tycker dom däremot är onödigt eftersom den fisken är hotad. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".