Hisings Kärra.

Skallgång efter försvunnen kvinna

En 69-årig kvinna försvann natten mellan lördag och söndag i Hisings Kärra. Hon sågs senast vid sitt hem och nu söker 60 personer från organisationen Missing people efter kvinnan.

Klockan 17 på söndagskvällen startade organisationen Missing people sökandet efter den 69-åriga kvinnan, berättar Magnus Lindström, presskontakt vid organisationen.

– Vi är omkring 60 personer som är ute i regnet och letar. Vi kommer att fortsätta så länge vi orkar, säger han till P4 Göteborg.

Vid försvinnandet var kvinnan troligtvis iklädd endast ett nattlinne, fårskinnstofflor och grafitgrå tunnare vinterjacka.

– Just nu är vi i närområdet där kvinnan sågs senast, säger Magnus Lindström.

Lars-Gunnar Gustavsson, biträdande vakthavande befäl vid polisen i Västra Götaland, bekräftar att en anmälan om försvunnen person kommit in.

– Vi jobbar på vår front med detta och vet att Missing people kommer att söka i kväll. Självklart är vi intresserade av om någon sett henne, säger han till GT.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".