Frida Zetterström, stylist. Foto: Sylvia Dahlén
Frida Zetterström, stylist. Foto: Sylvia Dahlén

Stylisten Frida Zetterström om Nobelblåsorna

"Det är ju drottningdrömmen"
12 min

Kronprinsessan Victorias röda klänning eller prinsessan Madeleines gammelrosa skapelse? Stylisten Frida Zetterström besökte P4 Morgon och pratade om onsdagens blåsor på Nobelfesten.

I går var det festernas fest, Nobeldagen, då smarta hjärnor prisades. Därefter väntade festen och kungligheter, nobelpristagare och andra gäster fick visa upp sig. Kronprinsessan Victoria dök upp i en axellös röd klänning där kjolen var gigantisk.

-  Rent klänningsmässigt kan man ju tänka sig att de jobbar på hennes drottningstatus nu. Och även en reaktion på de här slimmade fodralen som vi sett i flera år, och hon är fantastiskt fin i det. Det blir inte mer pompöst, om man får använda ett relativt negativt laddat ord i ett positivt sammanhang,  än så. Det är ju dro"Det är ju drottningdrömmen"ttningdrömmen, säger stylisten Frida Zetterström.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".