Brand Tjörns camping
Brand Tjörns camping. Foto: Mikael Berglund/NyheterSTO

Brand på Tjörns camping för tredje gången

För tredje gången på kort tid brann det på morgonen på Tjörnbrons camping, det rapporterar Nyheter STO. Migrationsverket har ett boende i närheten av campingen. 


För några veckor sedan brann en villavagn, en brand som enligt polisen var anlagd. Även denna gång i morse vid halvsjutiden brann det i två villavagnar som tillhör privatpersoner.

– Det fanns inga boende i någon av vagnarna, säger räddningstjänstens insatsledare Karl-Gunnar Persson till P4 Göteborg.

Strax efter klockan åtta på morgonen var branden släckt och räddningstjänstens tio brandmän förberedde sig på att lämna platsen.

– Det var de två villavagnar som brandskadades vid den tidigare branden den sjunde januari som brann ner nu, säger Joakim Hansson vid polisens regionsledningscentral.

Migrationsverket kommer att avveckla sitt boende i februari, då ett avtal sen tidigare löper ut, uppger Migrationsverkets presstjänst.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".