Bild på Bruce Springsteen och bild på köande
Många köade i dimman idag för att få en konsertbiljett till Bruce Springsteen. Foto: Hasse Andersson/SR, Robert Altman/TT

Springsteenkonserterna är utsålda

Köande: Du får inte någon biljett säkert framför datorn
1:45 min

Bruce Springsteen ger två konserter i Göteborg den 25:e och 27:e juni. Nu är alltså båda konserterna utsålda efter knappt två timmar. Många köade idag utanför Scandinavium i hopp om att få en biljett.

Den 25 juni i sommar intar Bruce Springsteen Ullevi under hans The River Tour. Biljetterna släpps på torsdagen den 25 februari klockan 9.00 och bröderna John och Benny Federstedt har köat sen tisdag kväll. Under torsdagsförmiddagen blev det klart att det blir en extrakonsert den 27:e juni. 

– Du får inte några biljetter säkert hemma på datorn, här vet jag att jag får de biljetterna jag vill, säger John Federstedt.

Bröderna har tält med sig, gasolvärme och säger att det gäller att klä sig ordentligt, speciellt på fötterna. 

– Vi har pratat med GotEvent och de sa att ni får gärna tälta här, ni två, skrattar John Federstedt.

Publikrekordet på Ullevi slogs av Håkan Hellström sommaren 2014 med 69 349 personer. Blir det nytt publikrekord för Springsteen?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".