Magnus Betnér uppträder i Göteborg och Kungälv.
1 av 2
Magnus Betnér uppträder i Göteborg och Kungälv. Foto: Foto: Jesper Cederberg/Sveriges Radio
Magnus Betnér uppträder i Göteborg och Kungälv.
2 av 2
Magnus Betnér uppträder i Göteborg och Kungälv. Foto: Foto: Jesper Cederberg/Sveriges Radio

Magnus Betnér drar på sig hatare

0:57 min

– Det har varit mycket smällar men lyckligtvis bara digitala, berättar Magnus Betnér som förutom att möta fördomar med fakta uppträder på Draken i Göteborg torsdag kväll, och som är aktuell med en bok.

Magnus Betnér är aktuell med  sin turné Work in progress. I torsdagens Förmiddag i P4 Göteborg pratade han bland annat om hur det är att göra en Work in progress-turné, och vad det är för något, vart han får sitt material ifrån och hans nya bok som kommer ut i maj. Han berättar även om hur det är att säga "sanningar" offentligt och vad för slags konsekvenser det kan ha.

– Det hör ju liksom till tänker jag om man retas med folk. Så får man ju ta lite smällar också och det går i vågor det där, men senaste halvåret har det varit väldigt mycket smällar.  Men tack och lov bara digitala smällar så att det är ingen större fara med det. Det går ju fint och stänga av telefonen också, säger Betnér.

Han uppträder på Draken i Göteborg på torsdagskvällen och i Kungälv på Mimers hus på fredagskvällen.

Hela intervjun hör du här (tryck på pilen uppe i fönstret när du öppnat länken).

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista