Polisbil i krock med annan bil - två gripna

0:47 min

Polisen kallades till Våmmedalsvägen i Kållered för att avstyra ett bråk. Då kolliderade polisbilen med en VW Polo som skulle köra från platsen.

Enligt polisens presstalesman Christer Fuxborg gällde larmet bråk, någon form av släktfejd, där det talades om att någon skulle kidnappa ett barn.

En patrull kallades till platsen, och på vägen kolliderar man då med en VW Polo som är på väg att köra därifrån. Förare och passagerare i den bilen har varit inblandade i bråket.

Christer Fuxborg uppger att poliserna klarat sig oskadda, men att ambulans kallats till platsen, för att en av personerna i den andra bilen klagat över någon form av smärtor.

Två personer är gripna som misstänkta för försök till människorov. De två gripna personerna är de samma som färdades i den bil som krockade med patrullen initialt och sedermera har körts med ambulans till sjukhus.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista