Kollage av fem bilder med artister/grupper.
1 av 2
Bristol fashion, Smoke Rings Sisters, STÖK, ALTO och Bröderna Andréas.
P4 NÄSTA

Dags att rösta i P4 Nästa!

I dag börjar omröstningen till P4 Nästa. Här nedan kan du lyssna på alla bidrag och läsa detaljerna kring omröstningen, som pågår till finalen den 14:e juni. När du hittat din favoritlåt är det bara att följa instruktionen här nedan.

Rösta i ett SMS, skriv: p4gbg låtX och skicka till nummer 722 50. (Byt ut X mot siffran på det bidrag du röstar på.)

Resultatet i P4 Nästas lokala finaler och riksfinal avgörs av publikens sms-röster, kombinerade med juryröster. Dessa röster omvandlas till poäng utifrån inbördes placering i respektive röstningsgrupp och vägs sedan samman till ett gemensamt poängresultat från publiken och juryn.

Publiken och juryn disponerar lika många poäng.

Om du vill sms-rösta i P4 Nästa är kostnaden 3 kr/röst + eventuell trafikavgift. Du kan rösta max 10 ggr/abonnemang/röstningsomgång. Det antal röster du bidrar med registreras i röstningssystemet under förutsättning att du angett rätt röstningsnummer och -prefix när du röstade.

För att få ett svarsmeddelande som bekräftar att din röst registrerats behöver ditt telefonnummer vara kopplat till en betaltjänst som t ex WyWallet som hanterar kostnaden för svarsmeddelandet. Din röst räknas även om du inte får något svarsmeddelande.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista