En tjej som tittar upp i taket
Annica Svensson
Världens barn Göteborg 2017

Bjud på en lunchshow lagom till jul

Förgyll lunchen för dina anställda! Passa på och bjud på en exklusiv lunchkonsert med gruppen Appearance där bland andra sångerskan Annica Svensson ingår.

Här bjuder du på konserten!

Gruppen Apperence består av Annica Svensson sång, Lars Bodén sång och gitarr, Per Hovensjö gitarr och Fredrik Bergman bas.

Deras julkonsert består av traditionell julmusik som blandas med pop-influerat komp och nyskriven musik. Där ibland en ny jullåt ”Önskar Dig God Jul” skriven av P-O Nilsson och Monica Forsberg som bland annat skrev Carolas låt Främling.
Det är en hyllningssång till Göteborg i Juletid!

Annica är tjejen som från början hade siktet inställt på att bli civilingenjör. Men ödet ville annorlunda och nu har hon showat, sjungit och dansat på olika scener i 20 år. Hon är känd för den breda massan som sångerska i det populära tv-programmet Doobidoo. Många har också sett henne i krogshower med bland andra Lasse Brandeby, Svante Thusson, Putte Wickman och Thomas Ledin. 

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".