#SRTURNÉ

Sveriges Radio sänder från Stenungsund

Kom och träffa P4 Göteborg på vår husbilsturné. I eftermiddag är vi i Stenungsund där Viktor Olsson underhåller med livemusik. Passa på och fråga det du undrar om P4.  

Ring vår telefonsvarare 031-83 70 50
Mail: p4goteborg@sverigesradio.se

Vi besöker flera platser i vårt område för att prata med er som lyssnar på P4 Göteborg. Vi vill höra vad ni tycker - för att vi ska kunna utvecklas och bli bättre!

Ta chansen att träffa oss, ställ frågor och dela med dig av dina åsikter om Sveriges radio! På plats finns både programledare, producenter och även chefer.

Hit kommer P4 Göteborg:

Torsdag 11 april:

  • Angereds centrum 9.30-13. Där finns programledarna Emmy Rasper och Tomas Tengby från Ring P1, samt profiler från Barnradion och Trafikredaktionen. 
  • Stenungstorg - kl.15.00-17.30 är det Stenungsund som får besök. Riksprogram på plats i Stenungsund är Kulturnytt, Klassisk förmiddag och P2 live. Det blir dessutom livemusik med Stenungsunds stolthet Viktor Olsson! 
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista