Många kommentarer om Schymans avgång

Folkpartiledaren Lars Leijonborg säger i en kommentar att Gudrun Schymans avgång var oundviklig. - Klyftan mellan hennes ord och handling blev helt orimlig, säger Leijonborg.
Att hon skulle avgå var egentligen oundvikligt, med tanke på omfattningen av skatteavdrag och vad som hänt. Så jag är inte förvånad, säger moderatledaren Bo Lundgren. Också centerledaren Maud Olofsson anser att Schymans avgång var den enda möjliga utvägen. Kristdemokraternas partiledare Alf Svensson anser att Gudrun Schyman gjorde rätt som avgick från partiledarposten. - Det var det enda beslut som stod till buds. Sa han under söndagen. Miljöpartiets språkrör Maria Wetterstrand blev inte heller hon förvånad över Gudrun Schymans beslut att avgå. - Det är tråkigt att hon har gjort det här oavsett om det är med flit eller av misstag. Sa Maria Wetterstrand.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".