Polisen: 27-åringen är vid liv

- Allt tyder på att den 27-årige man från Ronneby som varit försvunnen i en och en halv vecka är vid liv. Det uppger Ronnebypolisen.
På tisdagen gjordes nya försök att hitta 27-årigen. Polisen har på nytt satt in helikopter och hundpatruller i letandet. Det är efter nya vittnesuppgifter i helgen som polisen nu intensifierar sökandet den försvunne 27-åringen. Enligt Lillebror Bohlin på Ronnebypolisen tyder det mesta på att 27-åringen är vid liv. Man tror att mannen gömmer sig någonstans i området kring Värperyd och Norra och Södra bygget ner mot Kallinge. Polisen har också fått nya uppgifter om 27-åringens klädsel. Jackan han bär är grön och svart. Enligt tidigare uppgifter var han klädd i helgrön jacka. Men jackan är alltså tvåfärgad - skarpt grön och svart. Polisen tar emot tips från allmänheten som kan hjälpa dem i sökandet.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista