Igelström gör underhållande comeback

På tisdagskvällen kan man åter se en före detta elitsimmerskan Emma Igelström från Karlshamn i tv.

Den här gången i ett lite annorulnda sammanhang då hon tävlar mot till exempel skidåkare och kanotister. Det är i programmet Mästarnas mästare i SVT det hela äger rum och Emma Igelström tror att tittarna kommer få se en ny sida av henne.

– Jag tror nog att de överhuvudtaget kommer få en väldigt avslappnad bild av mig. Jag är nog en liten narr, säger Emma Igelström.

I programmet får tittarna under tio veckor följa elva idrottsstjärnor som bor, tävlar och äter ihop. I tävlingarna testas bland annat deras laganda, uthållighet och stresshantering.

Emma Igelström kommer bland annat möta skidåkaren Per Elofsson och kanotisten Susanne Gunnarsson. Och det var äventyret som lockade Emma Igelström till att tacka ja.

– När jag fick frågan såg jag det som ett rent äventyr och en chans att få umgås med likasinnade. En chans att också få visa sitt rätta jag i en avslappnad miljö under en längre tid.

Lyssna på hela intervjun på: 

Hanna Nilsson
hanna.nilsson@sr.se

Daniel Kjellander
daniel.kjellander@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".