Mörrum

Firande utan hjälm

I samband med firandet av avancemanget till hockeyns division ett blev Mörrum hockey av med stora delar av spelarnas utrustning. Segerrusiga fans plockade med sig hjälmar, klubbor och handskar till ett värde av flera tusen kronor.

När Mörrum hockey i förra veckan besegrade Jonstorp på bortaplan var avancemanget till division ett klart och det stora firandet bröt ut.

Ett firande som innebar att fansen plockade med sig alla tänkbara souvenirer i form av klubbor, hjälmar och handskar. I praktiken allt som inte satt på spelarnas kroppar.

För en förening av Mörrums storlek var detta ett stort ekonomiskt avbräck och via hemsidan vädjade man till sina fans om att få tillbaka utrusningen.

Och vädjan gav resultat, för idag har samtliga hjälmar kommit tillbaka till kansliet och nu är det bara några enstaka klubbor och handskar som fortfarande saknas berättar Bertil Lindberg på klubbens kansli.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".