En typ av överservice

Kommunalrådet i Karlshamn, Torsten Magnusson (s) har viss förståelse för att det kommunala bostadsbolaget KABO hjälper en kund som önskar att bo i ett invandrarfritt område.
Karlshamns kommunala bostadsbolag, KABO, har på vår fiktive bostadssökares begäran varit behjälplig med att hitta bostad i ett invandrarfritt område. KABO har till och med skickat ut en broschyr med alla bostadsområden och kryssat för de ställen man bör undvika för att slippa bo tillsammans med invandrare. Den sortens service tycker Torsten Magnusson är onödig. -Man kan se det som en typ av överservice, säger han. Nu kan det bli aktuellt att se över bostadsbolagets sätt att hantera såna här ärenden. Enligt Torsten Magnusson ska man diskutera frågan med det kommunala bostadsbolaget. Det kan också bli aktuellt med en policy när det gäller de här frågorna.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".