Medvetslös man efter krogbråk

Efter en våldsam misshandel på en Sölvesborgskrog fördes inatt en 25-årig man medvetslös till sjukhus. En man i 20-årsåldern greps av polisen och sitter nu anhållen för grov misshandel.
Det hela som troligen är ett svartsjukedrama utspelade sig utanför Statt i Sölvesborg natten till söndag. En man i 20-årsåldern gav sig på en jämnårig kvinna, som han tidigare varit tillsammans med. Han rev henne och slog henne med flera knytnävsslag i ansiktet och på kroppen. När kvinnans sällskap, en 25-årig man gick emellan urartade bråket rejält. Kvinnans sällskap fick motta flera knytnävsslag ända tills han föll till marken. Väl liggande sparkades han i huvudet flera gånger. Och fördes medvetslös till sjukhus där han fortfarande vårdas. Polisen vet i nuläget inte hur han mår. 20-åringen sitter anhållen misstänkt för grov misshandel.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".