"Om konsumentverket ger dem rätt får de pengarna tillbaka"

Efter kritik mot företagets metoder tillbakavisar nu sluta-röka -företagets ägare beskyllningarna.

- Vi är ett seriöst företag som arbetar med mental träning och vår metod är en av de effektivaste på marknaden, säger Thomas Magnusson, som äger företaget Forever Free.

Igår berättade Sveriges Radio Blekinge om Inger Johansson och hennes två kollegor från Svängsta som anmält företaget ”forever free” till konsumentverket för vilseledande reklam och oskäliga avtalsvillkor.

De tre kvinnorna var missnöjda med företagets metoder, som de upplevde som oseriösa och att det som de uppfattade som en intresseanmälan egentligen var en bindande anmälan att betala 300 kronor i månaden i ett helt år, oavsett om de blev rökfria eller inte.

Företagets ägare Thomas Magnusson som just nu är på semester i Frankrike säger på en ganska dålig telefonlinje att Inger Johansson och hennes kollegor visste precis vad dom gav sig in på, men att de ska få pengarna tillbaka om konsumentverket ger dem rätt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".