Lagkaptenen Anderas Nordfeldt och tränaren Patrik Klüft. Foto: Charlott Holmåker/Sveriges Radio.
Ronneby

Lagkaptenen: "Just nu blir allt bara kul"

Femte segern i rad och en tredjeplats i tabellen - en mycket lyckad säsong hittills för nykomlingarna i hockeys division 1, Krif Hockey. Och med framgångarna kommer förväntningarna.

– Det jobbet som killarna har gjort på träningarna och försäsongen, både sommar och is, har gjort att förväntningarna framförallt internt i gruppen har växt. Även om det går bra nu så finns det ingen tendens att grabbarna är nöjda på något sätt, säger Patrik Klüft tränare i Krif.

Flow
Det var kanske inte många som trodde att det skulle gå så bra för nykomlingarna. Men med fem segrar i rad känner laget av medgångarna.

– Man drivs ju av att bli bättre och bättre och när man har ett flow som vi har just nu så blir allt bara kul och då vill man bara vara där hela tiden, säger lagkaptenen Andreas Nordfeldt.

Hemliga mål
Förutom att ligga trea i tabellen har Krif vunnit över samtliga andra lag i Blekinge, men vilka målen är framöver hålls inom laget.

– Föreningen har ett mål att var topp åtta, men vad vi har för mål internt det kommer inte att sägas i radio, säger Patrik Klüft.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".