1 av 2
2 av 2
Blogg

Välkomna!

Jag får väl börja med att presentera mig. Mitt namn är Kristian Haynes ( uttalas Hajns ) är 33 år ung och fotbollsspelare i Mjällby AIF.

Jag är en fotbollstokig kille som hatar att förlora och älskar att vinna. Jag är gift med Sandra och tillsammans har vi två barn, Vincent 8 år och Amanda 5 år.

Jag kommer närmast från Trelleborgs FF klubben jag förknippas mest med där jag gjort nio säsonger. Jag har haft förmånen att jobba som fotbollsspelare i över 12 år. Något som jag är väldigt glad och stolt över. Jag brukar säga att jag har världens bästa jobb och det stämmer verkligen. Tänk att varje dag få göra det jag tycker är roligast av allt, att spela fotboll.

Vi kommer att komma tillbaka till mitt liv innan Mjällby lite senare men nu tycker jag att vi ska blicka framåt. Vad kan ni förvänta er att läsa här då?

Jag kommer att ge er en inblick i mitt liv som fotbollsspelare i Mjällby. Hur ser en arbetsvecka ut? Vad gör jag på min fritid? Inför matcher, analyser och mycket mycket mer. Ni kommer att få chansen att lära känna mig och mina medspelare på ett helt annat sätt än vanligt. Vad pratar vi om i omklädningsrummet? Vem är snällast, roligast, tråkigast, mest fåfäng mm...

Redan nu på måndag sparkar vi igång Allsvenskan. Hemma match mot Norrköping! Vi har tre träningar kvar innan dess. Torsdag, Fredag och Söndag.

Idag var det en stor dag, vi fick träna på riktigt gräs. Vaktmästarna i Gualöv har gjort ett bra jobb. Okej den var inte speciellt grön och det luktade inte nyklippt gräs men med tanke på väderförhållandet som har varit så var den fullt godkänd och vi var bara glada att vi kunde komma dit. Det är en viktig del av förberedelserna inför matchen på måndag.

Som ny spelare i Mjällby kan jag bara säga att det har varit väldigt enkelt att komma in i gruppen, spelarna har varit fantastiska och jag har trivts sen dag ett. Jag bor för närvarande kvar i Trelleborg men kommer att flytta till Valje i mitten av april, ett riktigt smultronställe :) jag har skrivit på ett treårs avtal och känner att för att få bästa sportsliga förutsättningar var vi tvingade till en flytt.

Jag hoppas att ni tycker detta verkar spännande och är nyfikna på mer. Lägg sidan bland era favoriter så ses vi här snart igen. Då kommer det mer om uppladdningen inför premiären...

Tills dess, må väl!

/ Haynes 

Mer:

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".