1 av 3
Lunch. Foto: Kristian Haynes.
2 av 3
Teoriundervisning. Foto: Kristian Haynes
3 av 3
Analys av matcher. Foto: Kristian Haynes.
Haynes Mjällbyblogg

"Många bollar i luften!"

Igår handlade det mycket om återhämtning, det är det som står i fokus en ledig dag! Sen fick jag chansen att fira påsklov med mina barn som har lov denna veckan. Det skiljer sig tydligen från Blekinge då man är lediga nästa vecka.

På onsdagar är det också mästerkocken ett av få program som jag verkligen följer. Vi är några spelare från laget som följer det. Strömberg brukar starta torsdagen med att imitera Magnus Tackarrrrrr! Ni som ser det vet vad han menar:)

Jag brukar oftast avsluta kvällarna med ett avsnitt från någon serie! Just nu är det True Blood som gäller! För er som gillar serier kan jag varmt rekommendera Spartacus, där ni för övrigt kan se Mahmut Özens look a like Ahsur :)

Många bollar i luften? Ja det blev som väntat en del gliringar för att jag nu ska blogga också. Spelarkrönikör och bloggare, Robin Cederberg påpekade att jag var Skånes svar på Rydström:) det finns väl värre hån än det i och för sig. Det hör till så det får man ta.

Vi startade dagen med lunch och ett teoripass på Iföhus i Bromölla. Vi brukar äta lunch där när vi tränar dubbelpass och som vanligt var maten  god. Vi tittade på några videoklipp från de senaste matcherna och pratade om vissa saker i vårt spel. En trevlig eftermiddag helt enkelt!

Vi åkte vidare till Gualöv för ännu en grästräning. Vi hann med 30 min sprintövningar med fystränare Wolf och ca 45 minuters spel 11 mot 11! Resultat 2-1 till mitt lag idag :) Viktor Nilsson gjorde 2 fina mål och Pode nätade för andra laget. En hyfsat välspelad match där båda lagen kämpar med att vänja sig vid underlaget.

Haris har haft problem med en tand ända sedan jag kom i januari och knaprat panodil för sin tandvärk. Han hade äntligen fått tummarna loss och varit hos tandläkaren idag så för hans skull så hoppas jag att han kan lägga de problemen bakom sig nu! Jag vet inte om det var en ekonomisk fråga för jag såg att han hade köpt en ny bil! Alla har vi olika prioriteringar?!

Armin har fått en ny förebild i Jasmin och försöker efterlikna honom på alla sätt. Ett nytt exempel idag, Jasmin klippte sönder en mössa idag som han skulle ha som halsduk och det tog väl 10 sekunder sen hade Armin också gjort det:) gulligt!

Imorgon kör vi näst sista träningen innan premiären. Vi startar 10.00 i Gualöv!

Ha en fin kväll så ses vi snart igen!

/ Haynes

Mer:

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".