Haynes Mjällbyblogg

"Seger mot Göteborg med 4-1"

Detta var ett bra sätt att glömma matchen igår! Ny match idag och vinst med U21-laget! En bra insats av hela laget och siffrorna var i underkant. IFK tog ledningen med 1-0 men sen tror jag inte de har fler avslut.

Jag gillar vad jag ser när det gäller de yngre spelarna i Mjällby! Det var en hel del nya ansikte för mig idag. Ett gott betyg till Mjällbys ungdomssida. Man kan säga att jag och Robin Cederberg stod för rutinen idag. Tur han var med, resten kunde nästan varit mina söner;)

Målskyttar blev Simon Nilsson 2, Viktor Nilsson 1 och jag 1! Jag vet vad ni tänker, - hade varit bättre om jag gjort mål igår - (sant)

Att man missar Zlatans möte med Barca ikväll gör inte så mycket, för jag älskar att vinna fotbollsmatcher.

El Kabir var på plats och hejade fram oss, kul att se. Samtidigt fick han och jag chansen att begrava stridsyxan efter vårt senaste möte som slutade med utvisning för oss båda. Det var i en träningsmatch i Ystad för några somrar sedan. Ni kanske kommer ihåg det. Som vanligt så var jag helt oskyldig. Det var en ful eftersläng från honom och jag reagerade bara argt. Extra lustigt nu när jag fick bära hans gamla nr 88 idag:)

Lasse (vår tränare) sa till honom att han kunde fortsätta med att gå mållös från Häckens matcher så kanske vi kunde låna tillbaka honom:) Lasse har mycket humor!

Det ska bli skönt med en ledig dag imorgon!

Ha en trevlig Championsleague kväll ni som kan!!

Vi ses snart igen!

/ Haynes

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".