Så här såg det ut förra gången KHK:s supportrar åkte busskaravan till en viktig bortamatch. Då var det premiären av allsvenskan mot Leksand. Foto: Helena Gustafsson/Sveriges Radio.
Karlskrona

Rekordmånga supportrar följer med till Huddinge

Redan nu har fem supporterbussar med KHK-fans fyllts som ska åka upp till Huddinge i morgon för att heja fram Karlskrona till seger och fortsättning i allsvenskan nästa säsong. Det är vinna eller försvinna för KHK och supporterstödet är enormt säger klubbchef Mats Johansson.

– Det är jättestort att vi fått ihop 250 personer med bara två dagars varsel och det kommer att bli ännu fler, säger han.

Förra gången fansen åkte långväga för lagets skull var när bussarna körde mot Leksand för att se KHK:s premiärmatch i allsvenskan i höstas. Då följde drygt 200 supportrar med. Redan nu har alltså fler än då anmält sig till resan upp till Huddinge. Bussarna går från Telenor arena klockan 11.00 i morgon förmiddag.

Om Karlskrona vinner i morgon är laget alltså garanterat en plats i allsvenskan nästa år.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".