1 av 2
"Balkanligan".
2 av 2
Daniel Stålhammar.
Haynes Mjällbyblogg

"Vårt nyförvärv Christian Kouakou var på plats idag"

Det var en välbehövlig ledig dag igår! Jag jobbade med min krönika till nästa nummerr i Offside. Sen var det Championsleague-vecka. 2-2 mellan PSG-Barca och igår 3-0 till Real Madrid  mot Galatasaray! Det ska bli spännande att se vilket lag som vinner i år.

Idag var det träning i Gualöv igen, vi flyttar till Strandvallen nästa vecka om solen fortsätter att lysa över oss! Det ska bli skönt att slippa köra runt överallt!

Vårt nyförvärv/lån Christian Kouakou var på plats idag och Mahmut hälsade honom välkommen på engelska -welcome, nice to see you! Alla andra visste att han pratade svenska:) Lite pinsamt för Mahmut men vi andra skrattade gott. Kul kille Mahmut!

Efter träningen åkte vi till Strandvallen för en regelgenomgång med domaren Daniel Stålhammar. Ett besök som domarkåren gör varje år! Informerar om det finns några ändringar i regelverket! Det var som vanligt inga större saker. Gunnar Mattsson och Jens Böckman hade fixat mat till oss, chicken a'la africana:) mycket gott! Bra jobbat!

Ikväll hänger jag med Balkanligan och Pode i Kristianstad. Vi tänkte spela FIFA och umgås:) Det kommer bli en rolig kväll!

Nu har vi två träningar kvar innan vi åker till huvudstaden på måndag!

Vi ses snart igen!

/ Haynes

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".