1 av 2
"Skickar med lite helare päron än det ni fick på stadion. Ha en god fruktstund o dela broderligt. /DIF, större än nåt annat"
2 av 2
Såg dessa gula sträck utanför Lund och hoppades att de skulle vara så hela vägen till Strandvallen, men tyvärr inte! Ah jag lär mig nog snart vägen dit:)
Haynes Mjällbyblogg

"Vi vill inte ha några päron"

"Som ni kan se bland bilderna ovan så var det någon som hade skickat päron till oss. Med avsändare DIF ??? Jag förstod inte riktigt det roliga i det?!"

Igår kunde jag konstatera att det bara är två veckor kvar tills jag och familjen flyttar till Valje! Det kommer att bli en intensiv period nu med packning och dylikt inför flytten samtidigt som vi ska spela tre matcher nästa vecka!

Igår följde jag också Zlatans väg ut ur Champions league. Psg gör en bra insats mot Barcelona sett till båda matcherna. Zlatan det är bara att åka tillbaka till verkstaden och jobba så får du försöka igen nästa år! Jag hoppas att han får kröna sin fina fotbollskarriär med en titel i Champions league!

Jag valde att spela in finalen av mästerkocken, så ni får inga kommentarer kring det idag. Jag var istället tvungen att se Uppdrag Granskning med Janne Josefsson. Hotet inifrån handlade om hur verkligheten såg ut i AIK!

Idag var det träning igen, vi var en liten grupp som var igång för det är också match i U 21 serien hemma mot Malmö FF idag! Vi hade en rolig träning idag med mycket avslut och spel! Den isländska biffen Hannes var på plats idag, han var något större och otäckare än vad jag förväntade mig:) när vi kommit ner från träningen så stod det helt plötsligt en kopp kaffe på min plats, jag frågade Jasmin som sitter bredvid vems det var, han sa varsågod det är din, jag har hämtat till dig, tack sa jag och började dricka:) då möts vår blickar, ja det var Hannes kaffe och Jasmin hade lurat mig! Hannes förklarade tydligt att jag inte skulle röras  hans kaffe fler gånger! Okej jag förstår sa jag och all skrattade gott :)

Hannes såg för övrigt spelsugen ut och jag hoppas och tror att han kan skrämma våra motståndare precis som han gjorde med mig;)

Som ni kan se i bland bilderna ovan så var det någon som hade skickat päron till oss. Med avsändare DIF ??? Jag förstod inte riktigt det roliga i det?! Vi vill inte ha några päron, vi vill bara få lov att spela matcher och bli glada tillsammans när vi gör mål!!!

Jag har inga nya besked och vet inte heller när vi ska få det angående den avbrutna matchen mot Djurgården.

Nu tränar vi imorgon och på söndag innan vi på måndag möter Helsingborgs IF.

Mitt tips till ikväll är att krama någon som du tycker om! Det ska jag göra!

Tills nästa gång! Må väl!

/ Haynes

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista