Hannes Sigurdsson kramar om Kristian Haynes trots att Jasmin Sudic (till vänster) lurade Haynes att sno Sigurdssons kaffe häromdagen.
Haynes Mjällbyblogg

Haynes om beslutet: "Måste vara ett skämt"

När vi kommer ner från träningen får vi reda på att ett beslut har tagits angående matchen på Stockholm stadion. Min första tanke är att det måste vara ett skämt! Jag blir förbannad mest med tanke på hur jag tolkar det som står i regelboken! Det icke felande laget ska tilldömas segern, så vida inga särskilda själ föreligger! Hur tolkar ni det???

Thomas (sportchef) samlar oss och berättar följande: Matchen kommer att återupptas från matchminut 37 med ställningen 1-0 till oss, det blir inför tomma läktare och Djurgården får 15 000 kr i böter!!

Jag önskar att det blir ett solklart ställningstagande på vad som gäller så vi slipper se detta i framtiden!!! Ska det till en allvarlig skada innan dom fattar!!!!

När matchen ska återupptas får vi besked om senare!!

Annars har det varit en bra dag idag! Bra fart på träningen och det hela avslutades med seger på spelet:) skönt!

De är härligt att se alla vinnarskallar här i Mjällby, det brann till i huvudet på Eken idag efter att ha blivit provocerad av främst Haris och Jasmin sen att det var snälla Victor Agardius som råkade ut för tacklingen var nog bara otur :) han klarade sig bra men det hade varit rött kort på Eken..

Som ni kan se på bilden ovan så är jag bästa kompis med Hannes nu :) vi båda planerar en överraskning för Jasmin! Nu kan ni också se vad jag menar med en Isländsk biff!! Jag ser ut som ett barn i hans famn:)

I helgen blir det fullt ös, vi ska ha en avskedsfest för barnens kompisar..

Ledigt imorgon sen kör vi ett sista pass på söndag innan drabbningen på Olympia i Helsingborg!

Nu är det fredagsmys som gäller!!

Trevlig helg!!

/ Haynes

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".