1 av 2
Greenkeeper Andreas Lagerblad inventerar inbrottsskadan på klubbhusets vägg. Foto: Jesper Holmberg/Karlshamns golfklubb.
2 av 2
En inbrottstjuv har försökt ta sig in i klubbhuset till Karlshamns golfklubb genom att bryta upp två kvadratmeter av ytterpanelen på huset. Foto: Jepser Holmberg/Karlshamns golfklubb.
Karlshamn

Tjuven tänkte dra bort klubbhusväggen

Genom att bryta upp och dra loss två kvadratmeter av panelen på en yttervägg, försökte någon inatt ta sig in i klubbhuset till Karlshamns golfklubb.

– Det är skittråkigt. Det händer i stort sett varje år den här tiden när shoppen är nyfylld, säger head greenkeeper Jesper Holmberg.

Inbrottslarmet gick strax efter halv två inatt men varken väktare eller ansvariga från golfklubben, som var först på plats, hann se någon.

Tjuven hade dragit loss en stor del av ytterpanelen på ena väggen till klubbstugan men aldrig helt hunnit ta sig in i lokalen.

Polisen har säkrat fotspår på platsen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista