1 av 4
Torstensson var snabb som en kobra:) när Haris hade glömt sätta i strömsladden:)
2 av 4
Dessa tre gentlemän stöttar oss till och med på träning:)
3 av 4
Lågintensivt :) Kvadratenövning!!
4 av 4
Nyklippt, grön och fin:)
Haynes Mjällbyblogg

"Hoppas på årets första trea på Strandvallen"

Då var det match igen! Det är positivt när man är inne i en bra period! Det får man väl säga att vi är. 1-0 ledning i den avbrutna Djurgårdsmatchen, och nu senast, segern mot Helsingborg!

Humöret har så klart varit på topp de senaste dagarna, det är bra stämning i gruppen samtidigt som vi är sugna på mer!

För min del så är flyttfixet i fullgång! Jag ser verkligen fram emot att komma på plats och få njuta av en fin sommar där!

Jag har i dagarna tjuvstartat i huset med att fixa barnens rum. De har själva valt tapeter och det betyder allt för mig att de ska trivas direkt! Det är en stor omställning för dom i den åldern, med kompisar och så. Jag är säker på att det kommer att bli bra.

Med tanke på att vi har tre matcher denna veckan så är det ganska lågintensiva pass nu. Vi tränade på A-planen idag som verkligen fått fin färg:)

På Strandvallen är vi fördelade i två omklädningsrum, hur man har fördelat/valt platserna har jag ingen aning om?! Som ny spelare fick jag helt enkelt välja rum/plats där det kändes bäst! Jag valde att sätta mig mellan Jasmin och Ivanovski! Det är kanske inte optimalt för mig men tror att det blir bäst för balansen i rummet! Tror framförallt att Jasmin behöver lite hjälp med att hålla ordning på sina saker;) tillsammans med oss sitter också Eken, Danne, Robin C, Simon, Haris, Nicklasson, Lundin och Pode! Tror inte jag glömde någon där?! Ett skönt gäng helt enkelt!

Vi saknade en stereo i vårt omklädningsrum men det är löst nu, Haris tog tag i problemet och startade i veckan en insamling, 100kr/person och han lovade att fixa, fast som ni ser på bilden ovan så hade han problem att få ljud i den:) men bra jobbat Haris! Återkommer med info om gängets musiksmak?!

Gefle kommer på besök idag, Gefle som vi mötte i genrepet i Asarum, då slutade matchen 1-0 till oss! Nu är det en ny match. Gefle kommer med två segrar på tre matcher och år efter år gör de ett bra jobb i allsvenskan. Jag tror att matchbilden kommer att se helt annorlunda ut jämfört med senast mot Hif. Jag hoppas att vi från början kan ta tag i taktpinnen och köra mot vår första trea på Strandvallen i år!!

Jag hoppas vi ses på Strandvallen idag, jag kommer iallafall att vara där!

Som vanligt tummar och tår så hoppas jag imorgon det går!!

Haynes

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista