1 av 3
Fritt fall på Tosselilla, ungarna är laddade! Foto: Privat
2 av 3
En helt vanlig kväll i underbara Valje! Foto: Privat
3 av 3
Om det fattas fisk i Valje så vet jag var dom är nu! På Tosselilla! Foto: Privat
Haynes Mjällbyblogg

"Revansch, det tänker jag på när jag tänker på Öster!"

"Revansch, det tänker jag på när jag tänker på Öster! Vi gjorde kanske vår sämsta insats totalt sett i den matchen men det var starkt och viktigt att vi kvitterade. Nu åker vi till dom i morgon och de måste vinna och det hoppas jag att vi kan utnyttja. Med disciplin i försvarsspelet och ett bra tålamod tror jag vi kan straffa dom." Läs Kristian Haynes Mjällbyblogg om läget inför matchen i morgon.

Inför Öster-Mjällby!

Matchen närmar sig och jag läste att sillastrybarna lyckats fylla mer än fyra bussar med Mjällbysupportrar! Härligt! Tydligen kunde man åka med bussarna gratis om man hade en gul tröja på sig.:) Så jag hoppas att vi får se ett gult hav av supportrar på arenan i Växjö imorgon.

Veckan har varit bra. I träning jobbar vi kontinuerligt vidare med vårt passningsspel som i sina bästa stunder håller hög klass. Vi har en målsättning om att vårt spel ska utvecklas under säsongen och att man kan se en tydlig skillnad i omgång 30 kontra omgång 1! Fortfarande pendlar det en del i matcherna och vi alla känner nog att vi behöver höja lägstanivån.

I onsdags var det tid för det årliga besöket på Tosselilla med familjen. En tradition vi haft sen barnen var små. Där finns verkligen allt för barnen med djur, karuseller och vattenland. En trevlig dag och man blir nästan som ett barn själv.:)

Satt precis och tänkte tillbaka och sedan vi flyttade till Valje har vi haft besök alla helger utom en. Alla blir väldigt imponerade av läget här i Valje och förstår att man trivs bra. Nu på sommaren är det fantastiskt här och vi får se hur vi upplever vintern, men den behöver vi inte tänka på nu.

Läget i laget är bra och turbulensen med spelare som lämnat och lånats ut har lagt sig. Vi är laddade för fortsättningen och hoppas att vi kan fortsätta göra bra resultat. Vi har gett oss själva chansen att kunna nå en bra placering. Klimatet på träningen är fantastiskt bra och alla bidrar till det.

Revansch, det tänker jag på när jag tänker på Öster! Vi gjorde kanske vår sämsta insats totalt sett i den matchen men det var starkt och viktigt att vi kvitterade. Nu åker vi till dom i morgon och de måste vinna och det hoppas jag att vi kan utnyttja. Med disciplin i försvarsspelet och ett bra tålamod tror jag vi kan straffa dom.

Kontinuiteten fortsätter att vara bra och vi har inga nya skador! De som fortfarande inte deltar fullt ut i träning är Wille(höft) och Armin( knä) annars är alla igång idag på träningen.

Det var tråkigt att svenskornas dröm om en EM final på nationalarenan tog slut. En bra insats men i semifinalen kan man tydligt se vilka små marginaler det är. Danskorna var nära igår att nå finalen utan att vinna en enda match under ordinarie tid! Sjukt! Norskorna vann på straffar och det blir dom som får försöka överlista Tyskorna i finalen.

Kul att det igår blev lite framgång för svensk fotboll när Bk Häcken, Gefle, Elfsborg och Malmö gick vidare! Vi behöver dessa framgångar och jag ser gärna ett svenskt lag i Championsleague.

Nu får jag flytta in i skuggan och tänka på laddningen inför matchen i morgon. För mycket sol i dag är inte så bra.

Jag vill önska alla en riktigt trevlig helg och hoppas att det betyder 3 nya poäng i morgon.

Haynes

Kristian Haynes blogg

Här berättar Kristian Haynes allt om livet som professionell fotbollsspelare i Mjällby. 

Här hittar du alla inlägg. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".