Foto: Stina Linde/Sveriges Radio.
Eva Bergdahls blogg

"Jag åker med Tack en runda idag, kanske bjuder någon upp mig till dans"

"Ja i går var Tack och Noie och tittade på festligheterna som pågår tre dagar i Karlskrona, Noie åkte bland annat karusell och han "lurade" med Tack att åka, hon trodde hon skulle spy och sa "aldrig mer"." Läs Eva Bergdahls senaste blogginlägg om stadsfestivalsbesök.

Hej godmorgon mina kära vänner vart i världen Ni än befinner Er !

Ja man lovade sol idag, det är ännu lite lätta moln på himmlen i Karlskrona, men såg på Tv att Karlskrona tillhörde toppen av solligan i dag.

Ja i går var Tack och Noie och tittade på festligheterna som pågår tre dagar i Karlskrona, Noie åkte bland annat karusell och han "lurade" med Tack att åka, hon trodde hon skulle spy och sa "aldrig mer".

De tittade också på alla vackra båtar som kommit till hamnen i Karlskrona, ja jag hade inte tänkt att gå dit, men nu har de gjort mig så nyfiken att jag åker med Tack en runda idag, kanske bjuder någon upp mig till dans också, skojar.

Läste Birgittas ena bok och tog det lugnt här hemma och fixade lite mat tills Tack och Noie kom hem.

Ja tänk tiden bara flyger i väg, nu är det åter fredag och en ny helg väntar oss, vad ska Ni hitta på i helgen? Själv ska jag ta ett dopp i morgon, gäller att passa på medan vattnet är varmt, det sägs att det är 22 grader här.

Har nu också meddelat att det är okej att jag medverkar i televisionen. Jag återkommer när tidpunkten är bestämd om Ni vill titta på gamla mig direkt.

Hade åter telefonsamtal från Kjelle i Thailand, där regnar otroligt mycket för tillfället, brukar inte göra det normalt i Cha-Am. Men oj så skoj att få rapporter från Thailand, ja hoppas hälsan är oförändrad till november, då åker jag allt dit några veckor.

Kom i håg en episod från när vi reste tåg i Spanien. Vi skulle åka till Valencia och kom på ett litet tåg, fönstren gick ej stänga, dörrarna blåste upp ibland och det skakade så att jag trodde vi skulle åka av spåret. Kommer i håg att Erik frös otroligt och fick ta på sig en badkappa, det såg för roligt ut att se honom sitta med en badkappa på tåget och många av Spanjorerna skrattade.

Ja nästa vecka börjar Tack skolan, då får jag lite mer att göra hemma och jag behöver motion, har gått upp 2 kilo sen jag kom hem.

I morgon är det V 75 som gäller också, har redan gjort ett litet system, men vinst blir det sällan.

Hur många av Er har förresten badat i år? Tänk ändå vilken fin sommar vi haft och har.

I dag kommer en kompis till Ingolf och hälsar på, vi grillar lite på balkongen när han kommer och han och jag och Tack kan unna oss ett glas rött vin därtill.

Såg hemska bilder från oljekatastrofen i Thailand, tänk så mycket fisk vi köpt och grillat som kom från den platsen.

Tack för Era svar på bloggen, jag sänder några rader tillbaka senare idag.

Ja min kära vänner ha den en härlig fredag och hoppas Ni får njuta av sol värme i helgen. Var rädda om Er!

Tusen kramar till alla

Er Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".