1 av 4
Tidigare har jag upplevt att det bara är jag som inte vinner. Denna gången var det min tur.:) Foto: Privat
2 av 4
Vincent klarade precis längdgränsen för att åka de stora karusellerna.:) Foto: Privat
3 av 4
Amanda älskar Lisebergskaninerna.:) Foto: Privat
4 av 4
Nu kör vi! Foto: Privat
Haynes Mjällbyblogg

"Normalt sett är jag ganska försiktig och åker inte så mycket "

"I onsdags gjorde jag Liseberg med familjen och några vänner från södra Skåne och vi hade verkligen en toppen dag. Normalt sett är jag ganska försiktig och åker inte så mycket men nu när Vincent vuxit sig stor så fick jag hänga med;) Som vi åkte... Vi hade tur med vädret och ni kan tro att barnen sov gott på vägen hem." Läs Kristian Haynes senaste blogginlägg om ett besök på Liseberg, förberedelser inför mötet mot Norrköping och ungdomsfotboll.

Redan Lördag!

Tiden bara springer iväg! Vi har kört två pass sedan senaste inlägget och allt känns fortsatt bra. Vi kämpar på med att utveckla vårt spel och bli bättre på allt vi tar oss till. Vi har i veckan förberett oss för vad vi tror blir en väntad matchbild mot Norrköping. Jag kan inte avslöja våra tankar där, om det nu skulle finnas några spioner från Norrköping på bloggen.

Vi förlorade premiären mot Norrköping och är riktigt sugna på att ta tillbaka de poäng som gick förlorade då.

I onsdags gjorde jag Liseberg med familjen och några vänner från södra Skåne och vi hade verkligen en toppen dag. Normalt sett är jag ganska försiktig och åker inte så mycket men nu när Vincent vuxit sig stor så fick jag hänga med;) Som vi åkte... Vi hade tur med vädret och ni kan tro att barnen sov gott på vägen hem.

I går när man kom till träningen var det mer livat än vanligt. Mjällbys egen sommarcup har startat och avgörs denna helgen. Fullt med förväntansfulla ungdomar som alla älskar att spela fotboll, härligt att se. Jag fick ett samtal från min moderklubb Oxie IF som har lag med i cupen och de undrade om jag kunde komma förbi och säga hej. Så i dag på min ledighet åker jag och Vincent till Strandvallen för att se lite ungdomsfotboll.:)

För ett tag sedan meddelade jag att den skadeförföljde Sam Patrone skulle bli utlånad till Huskvarna. Problemen för Sam fortsätter och bara efter si sådär 10 min på första träningen med Huskvarna fick han avbryta. En sträckning i ljumsken. Nu blir det rehab i Mjällby igen. Tanke är att han ansluter till Huskvarna när han blir frisk. Vilken otur den grabben har!

Håll nu tummarna för oss på måndag!

"Alla till Norrköping"? :)

Haynes 

Kristian Haynes blogg

Här berättar Kristian Haynes allt om livet som professionell fotbollsspelare i Mjällby. 

Här hittar du alla inlägg. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista