Foto: Stina Linde/Sveriges Radio.
Eva Bergdahls blogg

"En datorkille hämtar datorn ikväll"

"Vi har också problem med datorn igen, det tar nog säkert en timme för att skriva ner några rader till Er. En datorkille kommer och hämtar datorn ikväll och sen är vi utan den i några dagar."
Läs Eva Bergdahls senaste blogginlägg om datorstrul, havsbad och omtapetsering.

Hej, godmorgon mina kära vänner vart i världen Ni än befinner Er!

Ja man vaknar återigen till en strålande sommarmorgon med sol och det är riktigt varmt och skönt. Vilken underbar sommar det har varit, man glömmer nästan all längtan efter Thailand..

Ja, jag var med Tack i centrum och tittade på alla festligheter som pågick där i tre dagar, otroligt mycket folk. Men inte bjöd någon upp mig till dans.

I går var vi också vid badstranden och jag tog mig ett dopp, riktigt skönt, fullt med folk och otroligt många husvagnar och husbilar där.

Lördagen gick också åt att titta på trav och fotboll, men inte blev det någon större vinst på v75 nu heller.

Kan tänka mig att i dag är det första arbetsdagen för många av Er och vi kommer nog alla tänka på denna sommaren som speciell, först ingen vår sen kom sommaren direkt. Nu får Ni som börjat jobba och inte hunnit skriva på bloggen berätta vad Ni gjort under semestern. Har saknat många av Er.

Vi har också problem med datorn igen, det tar nog säkert en timme för att skriva ner några rader till Er. En datorkille kommer hämtar datorn ikväll och sen är vi utan den i några dagar, Ni vet då orsaken till att det inte kommer någon blogg på kanske två dagar? Återkommer så fort allt är i ordning igen.

Ja denna veckan börjar ju Tack skolan hon ser fram emot lära sig Svenska ordentligt.

Hade också telefonkontakt med gamla vänner i Sölvesborg, kul de ej glömt bort mig, ville komma hälsa på när jag fyller år, men jag reser nog bort denna dag.

På fredag blir det nytapetserat när Gösta kommer, kul med litet nytt också.

I dag blir det inget särskilt stannar hemma, sitter på balkongen med en bok ibland är det skönt, inte göra något utan bara njuta av dagen.

Mina kära vänner jag har nu hållit på mer än en timme för att skriva några rader, säger därför nu hej till Er alla och ha det riktigt gott, hoppas jag har många att svara när datorn är i ordning.

Ursäkta också att jag ej svarat Er som skrivit på bloggen, men datorn har varit orsaken.

Kramar i mängder till Er alla,
Er Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista