Eva är glad att kunna blogga igen. Foto: Stina Linde/Sveriges Radio.
Eva Bergdahls blogg

"Körde 140 mil tur och retur med hunden"

"På tal om Thailand så ordnade Tack en god vän som körde 70 mil med Drago den gamla hunden till hennes syster, så nu är de återförenade Luck och Drago. Ni ska tro att det känns härligt veta detta." Eva Bergdahl är tillbaka efter en veckas blogguppehåll. Läs inlägget här. 

Hej, godmorgon mina kära vänner vart i världen Ni än befinner Er!

Ni ska tro att det kändes skönt att åter kunna sända bloggen, det var nog ett större fel på datorn för det tog tid få den i ordning.

I dag är en mulen dag och värmen börjar försvinna.

Jag har saknat Er och Era kommentarer, kändes så tomt utan att kunna blogga och få kontakt med Er.

Jag har haft ganska många besök sen vi sist hade kontakt här. Bland annat kom det en stor överraskning då en mycket trevlig man, Kent Johansson från Tålebo i Småland, oväntat kom på besök. Verkligen trevligt av dig ta tid med detta, hoppas vi ses igen snart.

Thore och hans fru Annikie med sonen Johny var också här och hjälpte oss med lite tekniska grejor, tack till Er och tack till Peter med som bar upp sakerna tillsammans med Johny.

Tack har nu börjat skolan och hon trivs jättebra, där är dessutom två thai-tjejer, så hon får prata lite thai med förutom svenskan hon lär sig.

Har som vanligt blivit en del tv-tittande och såg bl.a. mitt favoritlag Mjällby förlora med 2-1 i en dålig match, man måste rycka upp sig om det skall bli fortsatt allsvenskt spel.

Nu över till Er kära vänner, vad har Ni hittat på under tiden som bloggen varit stängd? Kom med rapporter, jag är så nyfiken.

Annars är hälsan bra och inga krämpor ännu, ja snart är det också dags att sluta skriva Eva 97, det blir Eva 98, tänk ändå vad tiden bara flyger iväg.

Nästa vecka börjar ju Noie skolan med och det ser han verkligen fram emot.

Tänk vilken fantastisk sommar vi fått uppleva, inte trodde jag det skulle bli så härligt när vi kom hem från Thailand.

På tal om Thailand så ordnade Tack en god vän som körde 70 mil med Drago den gamla hunden till hennes syster, så nu är de återförenade Luck och Drago. Ni ska tro det känns härligt veta detta. Veterinären hade gett honom en sömntablett så han sov hela vägen. Ja 140 mil tur och retur.

Tyvärr hade de som hyrt vårt hus, de var från Malysia, bara gett sig av utan betala. De var arkitekter och hade blivit osams med det företag man skulle bygga upp.

Kanske skall jag åka dit när födelsedagen närmar sig och se hur det ser ut, då får jag ju också återse Cha Am och Thailand.

Ja nog mörks det också att jag har mer att göra här hemma nu när Tack går i skolan, men det är bara trevligt och motion till på köpet.

Nu väntar jag med spänning på rapporter från Er, det är så härligt vara tillbaka här igen.

Ha nu en riktigt bra dag och så är Ni rädda om Er

Varmaste kramar till alla

Er Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista