I morgon blir det hälsokontroll för Eva. Foto: Stina Linde/Sveriges Radio.
Eva Bergdahls blogg

"Ni är bara för underbara"

"Ja, huset i Thailland står nu tomt, det känns inte alls bra. Men jag hoppas att Kjelle kan hjälpa oss att finna en bra ny hyresgäst, det är ju inte så roligt låta huset stå tomt med alla inventarier. Hoppas det löser sig." Eva Bergdahl bloggar om husbekymmer. 

Hej godmorgon mina kära vänner vart i världen Ni än befinner Er!

Inget solsken här idag men det är inte så kallt heller, i natt hade vi mycket regn.

Det är så underbart att vara tillbaka på bloggen igen och ännu roligare att Ni svarar och läser, tack skall Ni ha. Jag har sagt det förut men säger det igen: Ni är bara för underbara som tar Er tid.

Rapporterna från Drago som ju åkte till Tacks syster är bara positiva, han och Luck är ju återförenade och leker varje dag. De har stora områden att leka i och också ett vattenfall som kommer från berget, men där kan jag tänka mig att bara Luck badar, Drago är inte lika förtjust i det.

Idag är det en vanlig hälsokontroll på sjukhuset som gäller för mig, jag kommer därför svara Er som skrivit på bloggen när jag är tillbaka igen.

Ja, huset i Thailland står nu tomt, det känns inte alls bra, men hoppas Kjelle kan hjälpa oss finna en bra ny hyresgäst, det är ju inte så roligt låta huset stå tomt med alla inventarier. Hoppas det löser sig.

Jag talade med min andre son Gösta i telefon och han har problem med sin pension från Norge, förstår ej vad problemet är, men det löser sig säkert.

Har inte haft lust baka sen jag kom hem från Thailand, men nu måste jag ta mig i kragen och göra så med.

Tittar på tv från friidrotts-VM och vi har ju en jätteduktig tjej i löpning annars finns väl inga större medaljchanser? Man är ju alltid tvivelaktig till friidrotten efter alla dopingsskandaler.

Ja, nu är väl de som arbetar av Er i de flesta fall tillbaka på jobbet kan jag tänka mig.

Det blir en liten kortare variant idag av bloggen, men jag hoppas trots det på många svar.

Ha det bra var rädda om Er

Kramar

Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".