Nu är Vincent lycklig! Foto: Kristian Haynes.
Haynes Mjällbyblogg

"Nu är vi förbannade"

"Truppen har krympt här under sommaren och vi ser allt fler yngre spelare på våra träningar. Det är såklart viktigt att balansen är rätt men jag tycker att det är positivt." Kristian Haynes bloggar om träning och förberedelser inför mötet med HIF på måndag. 

Inläggen duggar inte lika tätt som tidigare men det beror inte bara på att vi är inne i en något tyngre period för stunden utan mer på brist av roliga händelser. Veckorna ser ganska lika ut nu.

Idag körde vi ett dubbelpass med bra intensitet. Fokus låg på förmiddagen på 1 mot 1 spel. Vi behöver bli bättre på att våga utmana. Det fungerar inte att bara spela runt bollen till varandra, man behöver några som kan bryta mönster! Det håller jag med om att vi kan förbättra. Vi har de senaste matcherna haft svårt att etablera ett bra spel så eftermiddagens fokus handlade mycket om spelbarhet. Vi måste ge varandra fler passningsalternativ!

Truppen har krympt här under sommaren och vi ser allt fler yngre spelare på våra träningar. Det är såklart viktigt att balansen är rätt men jag tycker att det är positivt. Det finns många duktiga spelare och det är viktigt att de får vara med för att bättre kunna förbereda sig när det blir dags för nästa steg!

U-21 matchen mot Hammarby slutade 2-2! Det var tydligen klar Mjällbydominans men man lyckades inte stänga matchen och Hammarby gjorde två sena mål. Slutspelet fortsätter och vi hoppas nå finalen även i år!

Klimatet har ändrats och temperaturen har sjunkit. På det stora hela har det varit en fantastisk sommar! Jag har bekantat mig i området och trivs fantastiskt bra. Det lever upp till uttrycket om att vara Sveriges trädgård!

Nu blir det snart tillbaka till gamla rutiner igen. Skolan börjar på måndag, då får det bli ordning och reda igen!

Just nu är jag och tittar på Vincents träning som har börjat igen! Han har längtat så mycket. Skönt att jag får lite avlastning nu :)

Till helgen blir det ett nytt Haynes-Camp. Vincents gamla lag kommer på besök. Vi ska träna och spela turnering sen ska de få tälta i Valje! De kommer att bli en höjdare.

Vi har två pass kvar innan matchen mot serieledande Helsingborg på måndag.

Nu är vi förbannade på våra senaste prestationer och nu gäller det att hitta tillbaka!

Trevlig helg!

Haynes

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista