Eva berättar om telefonsamtalen som kommit till henne och om sin saknad till Thailand. Foto: Privat.
Eva Bergdahls blogg

"Många har ringt och frågat om jag verkligen sökte en man"

"Jag skojade ju om att jag kanske skulle försöka hitta en yngre man, tro det om Ni vill men det har ringt många och frågat om jag verkligen sökte en man. Jag och familjen har skrattat gott åt detta."
I sitt senaste blogginlägg berättar Eva om responsen efter förra inlägget.

Hej, godmorgon mina vänner vart i världen Ni än befinner Er !

Ja idag hänger regnet i luften, men hoppas det blir uppehåll.

Tänkte faktiskt ta en promenad idag, måste röra på mig mer än jag gör.

Tack för Era svar på bloggen, som jag tjatat om många gånger det är så skoj svara Er.

Såg på friidrott på Tv i går och vilken fantastisk tjej vi har på 1500 meter, VM guld VM guld, så skoj se Svenska flaggan gå i topp.

Ja dagarna bara flyger iväg, tänk åter helg igen, vi har inte planerat något särskilt på helgen, blir nog mycket TV-tittande på olika sporter.

Noie måste allt gå till frisören idag innan han ska börja skolan, han har en så härlig hårväxt, men tänk vilken prisskillnad att klippa sig här och i Thailand, där betalade man 20:- för en klippning.

Fick också höra att det är några som skall komma titta på huset i Thailand, ja hoppas det blir uthyrt och till trevliga människor. Är det någon som skall till Thailand som läser bloggen får Ni gärna hyra det.

Nästa vecka blir det troligen Tv-intervju och också med en dagstidning från orten, jag återkommer mer om detta.

Saknar också min vän Linnea från Blekinge, hoppas ej du blivit sjuk?

Nu när det börjar bli kallare här hemma känner jag större saknad efter Thailand igen, jag skall absolut dit igen även om det denna gång bara blir för semester.

Ja nästa vecka börjar väl de flesta skolan igen, tänk vilket härligt sommarlov alla haft. För övrigt börjar Tack gå i skolan hela dagarna i september. Många tror hon har ersättning för gå på SFI, men nej hon har inte en krona för lära sig Svenska.

Nu till något roligt, jag skojade ju om att jag kanske skulle försöka hitta en yngre man, tro det om Ni vill men det har ringt många och frågat om jag verkligen sökte en man. Jag och familjen har skrattat gott åt detta. Nej jag har varit världens lyckligaste gifta kvinna med en fantastisk man..

Vad har Ni för planer till helgen? Vi får hoppas sol och värme kommer igen.

Måste också säga att rullatorn är en fantastisk uppfinning och hjälpmedel, men ett problem för mig är att hissarna här är så små att jag har svårt få ut den ur hissen om jag är ensam, att flytta möbler och annat är otänkbart i hissen, det får man bära upp och det är svåra trappor med.

Ja nu önskar jag Er en trevlig fredag och en riktigt härlig helg, var rädda om Er.

Kramar
Er Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".