1 av 3
Vi hann även med ett pass på Strandvallen! Foto: Privat.
2 av 3
Vincent fick spela med sitt gamla lag:) Foto: Privat.
3 av 3
Foto: Privat.
Haynes Mjällbyblogg

"Pensionärsövningar i varmvattenbassäng"

"Några enklare rörelser för att få igång ryggen igen. Den är stel som en pinne och jag har svårt att slappna av i musklerna. Vi vet fortfarande ingenting och det är bara att acceptera att det behöver sin tid. Jag får bra hjälp och hoppas att det släpper snart." Kristian Haynes bloggar om sitt skadeläge. 

Seger i Svenskacupen! Vinst mot Tenhult med 3-1. Själv fick jag följa matchen på text-tv. Svåra matcher att spela och jag såg att Sandviken slog ut AIK. Ryggen spökar fortfarande. Jag har tillbringat veckan på Valjeviken. Pensionärsövningar i varmvattenbassäng. Några enklare rörelser för att få igång ryggen igen! Den är stel som en pinne och jag har svårt att slappna av i musklerna.

Vi vet fortfarande ingenting och det är bara att acceptera att det behöver sin tid. Jag får bra hjälp och hoppas att det släpper snart.

Hade en målsättning att träna imorgon men som det känns nu så klarar jag inte det.

Jag var nere och hälsade på grabbarna i onsdags och det var en lättsam skön stämning. Segern mot HIF var precis vad vi behövde!

Skolan har startat och omställningen från sommaren har inte varit enkel för barnen. De vill inte gå och lägga sig innan 21...

Annars händer det faktiskt inte så mycket. Vincent har fyllt år (8) och fotbollscampen i helgen gick perfekt. Vincent fick träffa sina gamla lagkamrater och allt gick enligt planerna. Årets sista sommarläger är därmed avslutat.

Nästa match är på måndag mot Brommapojkarna borta. Nu är det dags att visa att vi kan vinna på konstgräs.

Inför denna matchen kommer vi att förbereda på Asarums konstgräs, vi får se vad det betyder.

Det märks att hösten är på gång, fångarna på fortet och en ny Idolsäsong är igång. Det är inget jag följer slaviskt men ungarna vill gärna se det. Jag är glad så länge jag slipper se let's dance:-)

Jag vill önska alla en riktigt trevlig helg!

Haynes

Kristian Haynes blogg

Här berättar Kristian Haynes allt om livet som professionell fotbollsspelare i Mjällby. 

Här hittar du alla inlägg. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista