1 av 2
Haynes är flitig besökare här just nu. Foto: Privat.
2 av 2
I veckan kunde jag bevittna en räddningsaktion precis utanför bryggan! Foto: Privat.
Haynes Mjällbyblogg

"Ingen vet hur lång tid vi pratar om"

"Nu gäller det att bli kvitt inflammationen och irritationen som sitter i diskbråcket. När det är bättre så är det bålträning som gäller. Stärka upp rygg och mage igen." Kristian Haynes uppdaterar oss på sitt skadeläge i sin blogg. 

Igår fick jag beskedet att jag har ett diskbråck. Man kunde även se ett lumbago? Jag kan inte grekiska, så här blev jag inte mycket klokare.

Tydligen har jag något som kan liknas vid en fraktur på ena kotan (L2) det är sannolikt något som jag haft en längre tid utan att det har besvärat mig. Lumbago är en typ av ryggskott som kan ha utlöst mina problem. Lumbagot har säkert kommit från en överansträngning och där är vi nu.

Nu gäller det att bli kvitt inflammationen och irritationen som sitter i diskbråcket. När det är bättre så är det bålträning som gäller. Stärka upp rygg och mage igen.

Ingen vet hur lång tid vi pratar om. Det är väldigt individuellt. Jag kämpar på och hoppas kunna vara med så snart som möjligt.

Matchen senast fick jag följa på sportradion. Mitt internet slutade plötsligt fungera och med tanke på att mina kanaler går via internet så fick det bli radion (de jag pratat med sa att jag inte missade något.) Synd att vi inte kunde upprepa prestationen från HIF-matchen!

Nu duggar avstängningarna tätt. Asper fick rött kort och är avstängd i nästa match, samtidigt som Özzen drog på sig sin tredje varning. Eken är tillbaka från just avstängning och det finns goda förhoppningar att Gbenga är tillbaka. Craig tvingades bryta matchen mot BP och vi får se i slutet av veckan hur hans status är.

Lagen under oss har börjat plocka poäng och avståndet krymper! Nu handlar det om att mobilisera kraft inför återstående program och så snabbt som möjligt knipa några segrar till! Det är svårt att spekulera i hur många poäng det kommer att krävas innan kontraktet är säkrat. Vårt bortafacit kunde varit bättre så det gäller att ta vara på våra hemmamatcher nu!

/ Haynes

Kristian Haynes blogg

Här berättar Kristian Haynes allt om livet som professionell fotbollsspelare i Mjällby. 

Här hittar du alla inlägg. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".