1 av 4
Fick en bra utbildning om ryggen av Ronny Runesson! Tack för hjälpen! Foto: Privat.
2 av 4
Sista förberedelserna är klara, Alex är Redo! Foto: Privat.
3 av 4
Några testet för att se om Craig är redo eller inte?! Foto: Privat.
4 av 4
Härifrån fick jag följa förberedelserna inför matchen mot BK Häcken :( Foto: Privat.
Haynes Mjällbyblogg

"Idag ska vi klippa häcken på Strandvallen :)"

"Idag kommer vi att få se Alexander Lundin vakta kassen. Asper får en spelledig helg pga sitt röda kort mot BP." Kristian Haynes bloggar bland annat att han har stort förtroende för Alex i mål och att ryggen känns lite bättre nu.

Idag ska vi klippa häcken på Strandvallen :)

Jag hoppas att alla kommer till Strandvallen och fortsätter stötta oss. Vi behöver några poäng till för att säkra allsvenskt spel även nästa säsong!

Jag har kommit igång med lite enkla övningar för min rygg och jag känner att den värsta tiden är förbi. Det går på rätt håll iallafall. Jag har en bit kvar till att kunna jogga ordentligt men är positiv och tror att det snart ska vara möjligt.

Jag har varit nere på träningen nu i helgen och grabbarna verkar redo för match.

Gbenga är i träning igen men Mats Book kämpade vidare med Craig igår som fortfarande är osäker till matchen.

Det var som vanligt god energi i omklädningsrummet och härligt att se grabbarna igen efter min korta frånvaro. Det stora samtalsämnet var som vanligt de olika tipsen inför helgens matcher. Jag har aldrig varit med om så mycket tippande! De är spelgalna hela gänget!

Idag kommer vi att få se Alexander Lundin vakta kassen. Asper får en spelledig helg pga sitt röda kort mot BP. Ska bli kul att se Alex. Jag har stort förtroende för Alex och jag hoppas han får en lugn kväll samtidigt som jag vill att han får visa vilken bra målvakt han är!

Om jag förstått det rätt så slipper vi möta El Kabir som fortfarande är skadad. Häcken har fler bra spelare som vi får se upp med men jag tycker att Musse är en av allsvenskans bäst spelare så det känns bra att han inte spelar idag.

Jag hoppas att vi ses ikväll!

Haynes

Kristian Haynes blogg

Här berättar Kristian Haynes allt om livet som professionell fotbollsspelare i Mjällby. 

Här hittar du alla inlägg. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista