1 av 3
Maskinerna har anlänt till Strandvallen! Konstgräs Tjohoo! Foto: Privat
2 av 3
Vincent fick åka Mjällbybussen till skolan :) det var spännande! Foto: Privat
3 av 3
Jämshögs idrottsplats! Foto: Privat
Haynes Mjällbyblogg

"Konstgräs på Strandvallen!"

"I veckorna som gått har beslutet tagits att man kommer att börja med bygget av konstgräsplanen som kommer att läggas på grusplanen. Peab fick jobbet och den ska invigas redan innan nästa år." Kristian Haynes bloggar om ny konstgräsplan, VM och fotbollsrehab.

Jag har svårt att bestämma mig, ska jag ta in utemöblerna eller inte? Hösten försöker ta ett bra grepp på sommaren men lyckas inte riktigt för sommaren verkar inte att ge sig. Passa på att njuta nu för den långa, mörka och tråkiga tiden kommer snart.

Igår var vi tillbaka på Strandvallen igen efter vårt korta break. Alla utom Wille och Ivanovski var på plats. Wille har jag inte sett på länge nu, han fortsätter att kämpa för att kunna komma tillbaka till fotbollen igen. Ivanovski är med landslaget, vad jag kunde se så satt han på bänken hela matchen mot Wales som de besegrade med 2-1. Vi får se om Ivanovski finns med i kvällens match mot Skottland?

Jag följde den så viktiga VM-kvalmatchen mot Irland och det var en viktig seger. Hoppet om VM lever och jag vill inte uppleva ett VM till utan Sverige. Ikväll väntar Kazakstan på bortaplan. Det kan bli en tuff match, se upp för underskattning.

Jag och Simon Nilsson körde fotbollsrehab med Mats Book och övriga är på banan. Simon har lite problem med ljumskarna men hoppas kunna träna med kollektivet på torsdag. För egen del går min rehab framåt och det känns bättre och bättre dag för dag:) Saknar några procent för att kunna kliva in med laget men hoppas att det snart kommer. Kanske redan denna veckan?

Detta blir en full träningsvecka med match mot Syrianska på söndag i Södertälje 17.30.

Konstgräs på Strandvallen!

I veckorna som gått har beslutet tagits att man kommer att börja med bygget av konstgräsplanen som kommer att läggas på grusplanen. Peab fick jobbet och den ska invigas redan innan nästa år. Det kommer att betyda mycket för klubben och alla lagen. Framförallt för ungdomarna. Det blir bra förutsättningar året runt nu. Själv är man uppvuxen på frusna grusplaner och det var ingen höjdare.

I söndags fick jag rycka in som ledare för ett av lagen i SGIF P-05, (Vincents lag) det var cup i Jämshög. Det var riktigt kul och grabbarna var jätteduktiga. En av spelarna som var avbytare frågade mig mitt under matchen om jag visste när kiosken stängde? :) Det är dessa ögonblicken som är så fantastiska. I Vincents gamla lag frågade jag en avbytare om han var sugen på att komma in och spela? Då svarade han att han var sugen på en marmeladmacka:) härligt!

/ Haynes

Kristian Haynes blogg

Här berättar Kristian Haynes allt om livet som professionell fotbollsspelare i Mjällby. 

Här hittar du alla inlägg. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista