1 av 4
Lunch i klubbstugan. Här ser ni kockarna Pelle och Rune. Foto: Privat.
2 av 4
Skön känsla! Foto: Privat.
3 av 4
Hungriga grabbar! Foto: Privat.
4 av 4
Höstfisket är igång! Det är vinst varje gång nu. Temperaturen har sjunkit och gäddorna är på hugget! Fto: Privat.
Haynes Mjällbyblogg

"Det viskades om att Gbenga skaffat sig flickvän"

"Ett tag var jag orolig att säsongen skulle vara över! Men igår fick jag ta på mig fotbollskorna igen. En underbar känsla. Jag deltog i några enklare moment och allt kändes bra och idag ökar jag dosen ytterligare." Kristian Haynes siktar på matchen mot Elfsborg i dagens blogg.

Jag hinner inte bli spelklar till söndag men hoppas om ryggen håller att jag kan vara aktuell mot Elfsborg. Det blir lätt att man jäktar och går på för tidigt. Vi är förnuftiga och en bussresa till Södertälje och konstgräs som sliter mer på kroppen än vanligt gräs är inte den bästa comebacken tror vi..

Vi körde ett dubbelpass igår och jobbade med förberedelserna inför matchen mot Syrianska. Vi gnuggade lite extra på försvarsspelet. Syrianska ligger på sista plats i allsvenskan, de har varit hårt skadedrabbat hela säsongen. Syrianska är ett bra lag i sina goda stunder och förtjänar all respekt. Dessutom spelas matchen på konstgräs. Ett underlag som vi haft en del bekymmer med denna säsongen. Ingen seger på fyra försök, på söndag ska det ändras. Jag vill egentligen inte skriva något om konstgräset för att jag tror att det förstärker situationen och ju mer man intalar sig själva att vi inte gått särskilt bra kan göra saken ännu värre. Många av dessa olika spöken sitter mentalt...

Igår bjöd matgruppen på lunch mellan träningarna. Det var Pelle och Rune som styrde upp baconlindad köttfärslimpa. Det var som vanligt vällagat och gott. Vet inte om alla förstått vilka eller vad matgruppen är? Det har tydligen varit med i många år. Matgruppen består av ca 10 st glada gubbar som skiftar om att laga och bjuda oss på mat i klubbstugan ett par gånger i månaden. Det är alltid väldigt uppskattat och en fin tradition tycker jag. Så bra jobbat "Gubbar" :)

Jag skulle också vilja tacka alla som varit inblandade i min ryggskada. Med Mats Book i spetsen har det varit ett stort och härligt engagemang kring att få ordning på den så snabbt som möjligt. Ingen nämnd ingen glömd.. Bra jobbat och tack!

Fick höra igår att konstgräsplanen kommer att invigas den 15 nov om allt går enligt planerna vill säga.

Nu är det två träningar kvar innan matchen. Idag 15.00 och på lördag innan avresa 12.00!

Det viskades en del igår om att Gbenga har skaffat sig en flickvän. Jag hoppas att det stämmer och är väldigt glad för hans skull. Han blir lite lätt generad när man pratar om det. Vilket gör det hela mycket roligare. Jag tror han vill hålla det hemligt så säg det inte till någon ;)

Sverige plockade full pott i veckans två kvalmatcher. Så hoppet om VM lever, det kommer att bli en rysare att spela en playoff match mot någon annan grupptvåa för att kunna kvalificera sig. Jag är positiv trots underhållsvärdet mot Kazakstan att detta ska gå vägen.

Ivanovski fick tyvärr ingen speltid i landslaget men det är positivt för oss då är han utvilad och spelsugen :) han ansluter till träningen idag.

Jag vill önska alla en riktigt trevlig helg!

/Haynes

Kristian Haynes blogg

Här berättar Kristian Haynes allt om livet som professionell fotbollsspelare i Mjällby. 

Här hittar du alla inlägg. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista