1 av 3
Kristian Haynes passade på att se Kristianstad FF möta Trelleborg FF i helgen. Foto: Privat
2 av 3
Familjedagen i Karlshamn! Foto: Privat
3 av 3
Vinnarna i utlottningen av signerade matchtröjor. Foto: Privat
Haynes Mjällbyblogg

"Nu borde vi ha säkrat kontraktet!"

"Pärlan är påpassligt framme och gör 1-0 efter en skarv av Ekenberg. 2-1 målet är en fin omställning där inte ens kamerakillen hinner med. Snabb igångsättning av Asper och Håkansson lurar alla när han osjälviskt släpper bollen till Adde som bara har att sätta dit den." Kristian Haynes bloggar om matchen som han tycker borde säkra Mjällbys plats i Allsvenskan och om aktviteter vid sidan om planen.

Nu borde vi ha säkrat kontraktet! 2-1 seger mot Syrianska, på konstgräs. 32 poäng inspelade på 23 omgångar.

Trots ett sent segermål i går tycker jag att resultatet var rättvist. Syrianska har svårt att skapa några heta chanser och Asper fick en lugn kväll.

Pärlan är påpassligt framme och gör 1-0 efter en skarv av Ekenberg. 2-1 målet är en fin omställning där inte ens kamerakillen hinner med. Snabb igångsättning av Asper och Håkansson lurar alla när han osjälviskt släpper bollen till Adde som bara har att sätta dit den.

Syrianskas kvittering måste vara en het kandidat till årets mål!  Mattias Mete får på en fantastisk volley som letar sig in i bortre krysset. Denna får till och med Asper acceptera att släppa in. Man kan inte försvara sig mot allt och ibland får man bara lyfta på hatten för fina prestationer.

Nu är jag väldigt trött på att följa matcherna från läktaren och soffan. Jag hoppas att detta blir veckan då jag gör comeback.

Ibland får vi andra uppgifter än att bara spela fotboll. I går var jag ombed att delta på en sponsorgrej. Det var familjedag i Belleveuparken i Karlshamn och där lottade jag ut några matchtröjor och skrev några autografer. Mjällby AIF har många anhängare och alla pratar väldigt varmt om sitt lag från Listerlandet. Det är kul!

Jag hann också med att se matchen mellan Kristianstad FF-Trelleborgs FF. Mitt gamla TFF har kontakt med toppen men föll mot ett bra Kristianstad. Matchen slutade 3-2!

I dag tränar vi och vi får se om grabbarna fått någon sömn efter en lång bussresa. Imorgon spelas det återigen match på Strandvallen. Utvecklingsseriens slutspel är i full gång och imorgon kommer Elfsborg på besök.

Ha en bra dag!

Kristian Haynes blogg

Här berättar Kristian Haynes allt om livet som professionell fotbollsspelare i Mjällby. 

Här hittar du alla inlägg. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista