1 av 2
Nickes match slutade såhär! Bruten överarm! Tråkigt. Foto: Privat.
2 av 2
Vi hoppas på samma resultatet på söndag! Foto: Privat.
Haynes Mjällbyblogg

Haynes: Comeback, Champions Leauge, Nicklasson och minkar

"Jag var  i våras på väg till en minkfarm för ta del av information och få mer kunskap i ämnet men dagen regnade bort och det planerade besöket som var tagit på eget initiativ blev aldrig av." Kristian Haynes bloggar om minkar att han är tillbaka på plan.

Det var en härlig känsla att få klä sig i matchtröja igen. Igår gjorde jag min första match på över fyra veckor. Jag spelade 60 min och är nöjd med beskeden. Jag kan springa, tacklas och hoppa igen. Ryggen känns stark.

Diagnosen var väldigt diffus och jag var lite orolig. Men nu är jag glad som en speleman igen och hoppas kunna vara med resten av säsongen.

Rutinerade spelare
Matchen vann vi med 3-0 mot Elfsborg och det var inget snack. Vi har många duktiga ungdomar och kombinationen med en del mer rutinerade spelare fungerar mycket bra. Utvecklingsserien håller en bra nivå tycker jag.

Det blev en olycklig inledning av matchen med en skada på Daniel Nicklasson. Han kolliderar med målvakten och åker på en liten luftfärd. Nicke landar olyckligt och får armen under sig. Jag var först på plats och såg direkt att armen inte låg som den skulle. Jag fick en flashback från 1996 när jag precis på samma sätt bröt överarmen. Enligt uppgift ska Nicke opereras idag för en överarmsfraktur. Ett mycket tråkigt besked och Nickes säsong lär vara över. Det gäller att försöka tänka positiva tankar som "hellre en arm än ett ben"

Målskyttar i matchen blev Simon Nilsson 2 och Armin på straff.

Stora favoriten
Champions league sparkade igång igår. Jag ser ganska mycket fotboll på tv och följer mest de stora lagen i de olika ligorna. Fast Champions är klart min stora favorit och det bjuds ofta på många bra matcher. Ska bli spännande att följa även detta året. Jag hoppas att Zlatan ska kröna sin fantastiska karriär med en titel men tror det blir svårt i PSG?! Vi får se, de var nära att slå ut Barcelona i kvartsfinalen i fjol 3-3 och Barcelona gick vidare på fler bortamål,  så visst "bollen är rund även i Champions league"

Svårt ta ställning 
Vågar jag ge mig in i debatten kring minkarnaNej!

Jag kan bara tala för mig själv och innan jag satte min fot på Listerlandet hade jag inte hört särskilt mycket om minkarna. Min kunskap kring ämnet är för liten för att kunna uttala mig. Jag var  i våras på väg till en minkfarm för ta del av information och få mer kunskap i ämnet men dagen regnade bort och det planerade besöket som var tagit på eget initiativ blev aldrig av. Därför blir det väldigt svårt att ta ställning eller att ens säga någonting. Frågan engagerar men jag hoppas att fokus istället ligger på oss när vi fortsätter att jaga en fin placering 2013!

För er som gillar serier kan jag nu rekommendera Suits som jag har sett två säsonger. Innan hela tredje säsongen är kommen kör jag nu Breaking Bad. Mycket bra!

Have a nice day!

Haynes

Kristian Haynes blogg

Här berättar Kristian Haynes allt om livet som professionell fotbollsspelare i Mjällby. 

Här hittar du alla inlägg. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista