Det blir honingsvatten och en lite whisky för Eva i dag. Foto: Privat.
Eva Bergdahls blogg

"Halsont, feber och hosta"

"Ja, usch det blev en sen morgon idag, nu har Ingolf och Noi lyckats smitta ner mig med den förkylning de drabbats av." Eva Bergdahl, 98, bloggar om hälsotillståndet, som inte är på topp just nu, 

Hej, god middag mina kära vänner vart Ni finns i världen!

Ja, usch det blev en sen morgon idag, nu har Ingolf och Noi lyckats smitta ner mig med den förkylning de drabbats av. Halsont, feber och hosta, men det är ju sånt som går över även om man är 98 år.

I natt var det riktigt kallt, de hade till och med värme på elementen i lägenheten och det behövdes allt.

Idag blir det att stanna inne och kurera mig från förkylningen, tur man har lite böcker att läsa och sen är ju både Ingolf och Noi hemma så jag har ju några att tjattra med.

Hörde att många är intresserade av att hyra huset i Thailand, men för närvarande håller man på med att lägga avlopp utanför huset. Det är uppgrävt och det ligger bara några plankor att gå på för att komma in i huset, man kan alltså inte parkera vare sig bil eller mc inne på gården. Arbetet beräknas vara färdigt i november. Hörde också hur priserna gått upp på mat och många har idag stora ekonomiska problem i Thailand.

Ni ska tro att jag tycker det blir fantastiskt att få återse Thailand en sista gång. Som jag sagt många gånger, tiden där är nog den bästa i mitt långa liv. Alla vänner, underbar trädgård, hundarna, aporna, Lagun med allt vackert och pooler att bada i. Ni ska tro jag ska ta vara på varje sekund jag är där.

Saknade svar från många av Er mina vänner från gårdagens blogg hoppas Ni hör av Er idag istället om Ni har tid, lust och möjlighet. Är det kallt där Ni finns med?

Beklagar att Ni på nyheterna inte fick kopia av min blogg, vet ej vad felet var, idag ska det väl förhoppningsvis fungera.

Senare idag ska man också ringa från TV4, vi får väl försöka komma överens om en datum för inspelningen.

Usch, hörde finansministerns budget och det kan ju bli så att till och med vi "fattigpensionärer" får sänkt pension. De som har över 36.000 i månaden får däremot upp till 600 kr mer, är detta riktigt tycker Ni?

Sen hör man ju varje dag nu att någon blivit ihjälskjuten, fruktansvärt att sådant här ska hända i Sverige år 2013, man frågar sig var är vi på väg med allt väg?

Ikväll blir det titta på fotboll på tv och så på V86 i trav, gillar det och brukar ju spela lite V75, inga större vinster har det dock blivit.

Nu ska jag dricka lite honungsvatten och ta mig en liten liten whisky för förkylningen.

Ha en toppendag var rädda om Er och en hoppas jag få höra av många idag.

Kramar från Er

Eva 98

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".