Eva Bergdahls blogg

Eva Bergdahl: Skaffar hemligt telefonnummer

I dagens blogg skriver Eva att hon fortfarande blir störd på nätterna. "Blir så irriterad över den person som ringer om nätterna. Nu hände det i natt igen, skyddat nummer, hemskt man skall behöva dra ut telefonjacket. Ja nytt hemligt nummer är beställt till nästa lägenhet."

Hej, mina kära vänner vart i världen Ni än befinner Er!

Ja idag är det så dimmigt här på morgonen att man knappt ser ut, men fortfarande är det varmt för årstiden. I dag får det bli en promenad för mig, för nu är magsjukan helt borta. Talade också med min doktor och alla prover de tog var mycket bra förutom njurarna, men han ansåg inte det var så farligt att jag behövde medicin. Ni ska tro jag tackar varje dag jag kan stiga upp och vara så här frisk vid denna trots allt höga ålder. Men jag har sagt det innan -  "Ni hjälper mig mina vänner genom bloggen" - detta får mig alltid känna mig så glad varje gång Ni svarar mig.

Extra roligt också få svar från grannlandet Norge. Tack för Ni läser och svarar mig!

Ja nu har jag börjat packa en hel del "småsaker" lika bra få det gjort. Många frågar om vi ska flytta själva och det kommer vi göra men många vänner till Ingolf och så min andre son Gösta hjälper till. Får väl lyda Regina och packa ner mig i en låda när de ej ser det så bär de ner mig med, väger ju inte så mycket numera. Skojar. Stannar allt var och städar lägenheten om nu Tack går med på det?

Blir glad att se över hur omvärlden vill hjälpa Filippinerna, varje liten gåva kommer säkert till hjälp får man hoppas.

Blir så irriterad över den person som ringer om nätterna. Nu hände det i natt igen, skyddat nummer, hemskt man skall behöva dra ut telefonjacket. Ja nytt hemligt nummer är beställt till nästa lägenhet.

Glad också att Ingolf fick en snabbare tid till infektionsavdelningen på lasarettet här. Han ringde dit och nu ska han dit i slutet av november, hemskt det ska ta så lång tid bara.

Tänk att det ännu är förseningar i tågtrafiken på grund av urspårningen, skönt dock att ingen person kom till skada här. Hörde också att arbetare vid banan varnat för spåren inte var bra, man undrar om denna varning togs på allvar?

Hör också om blixthalka på många vägar, jag hoppas verkligen Ni har vinterdäcken på och att Ni tar det försiktigt om Ni är ute kör.

Idag i detta gråa väder blir det ärtsoppa med fläsk till middag ,dock inget Noi gillar, han får hamburgare istället. Och så har han tjatat på Tack i flera dagar att hon skall ta hem sushi till honom, han gillar detta, han åt det i Thailand. Men inget för mig, har förresten aldrig smakat det.

Tack trivs också bra på jobbet. Trots dessa långa dagar klagar hon aldrig och säger hon inte är trött, men helt klart går detta inte i längden, håll tummarna för att hon får fast anställning.

Ja nu är det bara en dag kvar tills Zlatan och grabbarna spelar mot Portugal om en VM-plats. Inget om jag får vara frisk, kan hålla mig borta från tv och denna match- Men oj tror nog det blir svårt att vinna i Lissabon.

Nu vill jag önska Er en härlig torsdag och Ni är rädda om Er,

Kramar till alla

Er Eva98