#bbt13

Nu kan du bli Blekinges bästa twittrare 2013

5:58 min

För tredje året i rad inleds nu nomineringsveckan till P4 Blekinges tävling #bbt13, Blekinges bästa twittrare. Stor ära och en åtråvärd guldfågel väntar på att hamna i rätt flinka fingrar.

Fram till klockan 10.00 på torsdag den 21 november får vem som helst lämna nomineringar till tävlingen genom ett tweet märkt #bbt13 eller ett mejl till niotillett@sverigesradio.se.

Villkoret för att få delta är att man är bosatt i Blekinge och inte jobbar på Sveriges Radio samt att man kan tänka sig att framträda med namn, röst och bild i radio.

Den 21 november  väljer en jury bestående av Jenny Lindeborg, Daniel Kjellander, Peppe Alfiero, Stina Linde och Stina Held på P4 Blekinge ut fem finalister som under vecka 48 presenteras i radio och på webben.

Finalisterna får välja ut tre tweets som är representativa för dem och som läggs i deras presentation på webben tillsammans med ljudet från deras intervju.

Klockan 10.30 den 29 november öppnar omröstningen här på webben. Röstningen är öppen till Klockan 13.00 den 5 december och vinnare presenteras kl 10.00 på fredagen den 6 december.

Vinnaren tillägnas förutom äran att bli #bbt13 – det åtråvärda guldfågeln. 

Läs om de tidigare vinnarna här: 

2012 - Björn Skarpsvärd

2011 - Daniel Karlsson