Listerby

Henrik Rydström öppnar för spel i Listerby IK

När Listerby IK har sitt upptaktsmöte för gamla och nya spelare på söndag i Ronneby sporthall så kommer Kalmar FF:s mångårige lagkapten, Listerbysonen, Henrik Rydström att vara där.

Ända sedan Rydström gick ut med att han skulle sluta i Kalmar FF har Listerby fiskat efter att han ska komma tillbaka till moderklubben och spela i division 4. Nu verkar det som om deras önskan delvis kan slå in.

Öppnar för spel
Henrik Rydström är inte beredd att flytta eller binda upp sig vid något kontrakt men han stänger heller inte dörren helt.

– Kan vi lösa det rent praktiskt och jag inte dekar ner mig helt och hållet och går upp 15 kilo, och om de kan fixa en tajt tröja och små shorts, jag tänker fan inte spela i något plufsigt, så är det lockande, säger han.

Rydström är tydlig med att han inte vill lova något men säger samtidigt att moderklubben Listerby IK självklart har en speciell plats i hans hjärta.

Känner ansvar
– Den har man ju alltid ett band till och känner ansvar för.

På frågan om han åker till Listerby på söndag som gammal eller ny spelare i klubben säger han att han inte riktigt vet hur det är med det.

– De vill väl ha det till att jag är en spelare för 2014.

Men samtidigt som han försäkrar att han inte lovat dem något säger han att om det är viktigt för Listerby så ska han försöka bjuda till.

Många intresserade
Samtidigt är det första gången på 21 år som Henrik Rydström själv styr över sina val. Och många val det har han.

– Flera mediakoncerner har hört av sig och vill använda sig av mig och då vill man inte vara för uppbunden vid något.