Eva har idag två bloggar eftersom gårdagens blogg kom först idag. Foto:Privat
Eva Bergdahls blogg

Eva Bergdahl: "Trivs mer med livet i Sverige"

Eva Bergdahl bloggar idag om att hon trivs: "Visst är Thailand fortfarande mitt drömreseland, men efter ha firat jul och nyår här känns det inte som jag varit borta från detta Sverige."

Hej mina kära bloggvänner vart i världen Ni än befinner Er!

Ja först vill jag beklaga att det ej blev någon blogg publicerad i går torsdag. Jag sände bloggen för sent för att den skulle komma med, men det kan ju vara trevligt med två bloggar samma dag med.

Kan Ni tänka Er att jag känner att jag trivs mer och mer med livet och Sverige. Visst är Thailand fortfarande mitt drömreseland, men efter ha firat jul och nyår här känns det inte som jag varit borta från detta Sverige. Men mitt mål är fortfarande att i februari resa dit, ser också ut som jag nu skulle kunna få resesällskap och det är ju extra skoj. Ni ska tro jag ska passa på njuta av sol ,bad och allt trevligt när jag är där.

Jag har allt frågat Tack om hon ej kunde följa med mig, men hon vill absolut ej åka från Sverige. Helt otroligt hon stormtrivs här, det hon saknar mest är huset och hundarna i Thailand.

Jag har glömt(ålderdomstecken) att vi hade besök av många tjejer från Thailand som åt thaimat, de var så trevliga och gulliga alla, hoppas de återkommer. Tänk ändå vad det piggar upp en gamling med få besök av yngre människor, sen har jag ju Noi som håller igång mig med, även om han är så otroligt gullig snäll och omtänksam mot mig.

Har suttit och läst gamla svar från bloggen och man blir rörd över alla underbara människor som tagit, tar sig tid svara en så gammal tant som mig, men jag har tjatat om det många gånger. Ni gör verkligen så jag aktiverar mig och tänker på om jag ej bloggat och haft Er, ja då hade jag säkert bara suttit på en stol och med en bok. Nu är det med glädje jag stiger upp skriver ner lite vad jag gör och tänker.

Idag är det dags för mitt V75 system till lördag, inte många kronor jag spelar för mest trevligt sitta titta på det och man hoppas ju på en vinst varje gång.

Mitt idrottsintresse har säkert också kommit från att min man Erik som spelade fotboll och jag åkte alltid och tittade på matcherna, sen var ju både Ingolf och Gösta duktiga pingisspelare. Ja Ingolf tillhörde eliten i landet, han spelade också fotboll med framgång. Min gamla mamma klippte också ut allt från tidningar om Ingolf och dessa har jag ännu kvar, ett kul minne av den tiden.

Ja denna helgen hoppas jag vi slipper regn då måste jag också ut och promenera, inte kul gå ut i detta tråkiga regnväder. Vad har Ni själva planerat för helgen?

Nu vill jag önska Er en trevlig fredag och en underbar helg.

Ni lovar vara rädda om Er,

Kramar Er

Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista